LoVe ThEm So MuCh....

LoVe ThEm So MuCh....
LoVe ThEm So MuCh....

Tuesday, March 9, 2010

kehidupan semingguan......

salam....dh lma xupdate blog.....aku nk cerita kehidupan seminggu aku....leh jd gla......ksah bermuala dhn test yg amat mmenatkan.....dh la mual2 xtau kta ada test...lecturer leh wat test mengejut aku ngn mmber dh tekejut beruk la wei...dh gelabah...bca apa pn x.....dh la subjek teknikal bai...klo subjek pngajian am aku xksah...nie subjek yg melibatkan teknikal yg mmeningkan kpala hotak aku dn sgala tbuh aku...mula2 test EFI iaitu Electronic Fuel Injection dn mrupankan antar subjek plg ssh dlm subjek teknikal.....aku pn wt slamba nggn xbca msuk dwn test dn mnjawab....nasib bek la ada mmber yg thu ckit backup aku......pkat tnya la wei.....ari aku berlalu la dgn test yg agk ssh...esk la ada test Intermediate Engine technology...lecturer kta ssh cm hanjing...tup2 kuar soklan basic....cilake tul......nsib bek leh jwb......klo x mmpos fail.....khamis nie lak bkal ada test subjek plg ssh iaitu Science Engineering cm lancau..huhuhuh...xpa aku cba mnjawab....k....doakan aku smoga berjaya.........

DISEBALIK KEMANISAN ADA PAHITNYA....

Dh seminggu aku pkirkan masalah aku ngn gf aku......tba2 mncul seorang wanita yg aku knal kt mn....(xyah thu...)dia mnceritakan msalah aku kpd aku...aku hnya nk jd gud listener ja...tba awt jd sbliknya......aku huz tnya dia sbb kbelakangn nie aku tgk prangai dia dh plik tau.......aku xbls ym dia pn dia dh bsg dn mrajuk.....mla2 aku ingt it juz a joke but she take it as a serious matter...aku juz trkjut....aku tnya dia...

Aku: knapa u cmnie kan...smnjak nie mcm jeles je kt aku......
wanita:dia jwb xdak pa la.....
desk2 pnya desak xgtau gak....
Aku: klo u dtakdirkan bersama ngn aku u trima x???(ayt sja pncing nk bg dia jwb) korang nk thu dia jwb pa....
wanita:yup iwant to be wit u.....

akhirnya dia ngaku gak...cni aku dh tkjut bruk....gla ka aku kta.......aku still syg kt ek aku yg nma ANNA.....aku kta kt dia kta juz brkwan not mre than that...coz aku xnk hdop aku jd cm dlu....huhu....nasib bek dia leh trima....

Nie psal aku ngn"ex" aku la.....
smalam aku ingt nk gmbrakan hati dia ngn aku....tp jd sbliknya...huhuhu...aku kta kt dia aku nk kmbli pd dia tp....dia leh jwb dia xprcya aku...aku gtau dia pkara yg sbnrnya pn dia still xmoa dgq...aku nie jnis xska pksa2...biaq ja la.....mls la nk pksa...xgna klo pksa tp sengsara akhirnya...wtpa biaq ja r.....aku pn dh xtau nk wtpa...juz wt xtau.......peh tu...................................................
TIBA-TIBA.....
mmber dia antaq msj kt aku....ayt berbnyi cmni.....

"please cham dont disturb anna......now she is suffering coz of u.......she is not mean 4 u...."


start pd 2 aku tlah pkirkan perasaan mmber dia yg merangkap kezen aku....aku ikt ja ckp..........aku sedih yg teramat.....sbb aku still syg akan si dia...xpala dugaan ALLAH...aku trima dgn sbliknya.........

maybe she is not deserve 4 me...coz im not a gud,hensem,smart,intellegence like other oerson...huhuh....xpala...2 bkn rezki aku nk wt cmna...triama dgn seaadanya.....huhuhu....
pesana aku...harap dia dpt jga dri dia.....and find a better man than me....AMIN......i still luf her so damn much.....